Guild Wars Forums - GW Guru
 
 

Go Back   Guild Wars Forums - GW Guru > The Inner Circle > Community Works

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Jan 05, 2008, 11:31 PM // 23:31   #21
xxsyrexx
Ascalonian Squire
 
Join Date: Aug 2006
Guild: Untimely Demise [Err了]
Profession: R/
Advertisement

Disable Ads
Default

I can't get pinnacle to come up :/. I'll click it and it'll just make this noise.... Any suggestions? or any other programs like this?

EDIT:

Never mind, I got it to work

Last edited by xxsyrexx; Jan 06, 2008 at 06:13 PM // 18:13..
xxsyrexx is offline   Reply With Quote
Old Jan 17, 2008, 07:52 PM // 19:52   #22
waldenspond
Pre-Searing Cadet
 
Join Date: Sep 2007
Guild: Elite Danger Society
Profession: N/D
Default Skills

How do you assign the skills so they dont active on key press, but cycle through the skills?
waldenspond is offline   Reply With Quote
Old Feb 07, 2008, 11:29 PM // 23:29   #23
babaeyiogbe1994
Pre-Searing Cadet
 
babaeyiogbe1994's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Chicago,IL,USA
Profession: Mo/N
Default

Okay I am new to gw and video gaming of the new era. How does the Xbox 360 contoller connect to the cpu? please don't laugh. can some one give me a step by step?

Thanx in advance
babaeyiogbe1994 is offline   Reply With Quote
Old Feb 08, 2008, 02:40 AM // 02:40   #24
credit
Banned
 
credit's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Guild: Team Apathy [aFk]
Profession: W/P
Default

Why would anyone want this, lol?
credit is offline   Reply With Quote
Old Feb 09, 2008, 10:39 PM // 22:39   #25
babaeyiogbe1994
Pre-Searing Cadet
 
babaeyiogbe1994's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Chicago,IL,USA
Profession: Mo/N
Default

newbie here.
question could I get a step by step on how to use xbox controller with a PC
babaeyiogbe1994 is offline   Reply With Quote
Old Feb 10, 2008, 12:47 AM // 00:47   #26
Lishy
Forge Runner
 
Lishy's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Default

Can this work with any controller?
I want to try this out with my GCN+usb adapter to play gw with a gcn controller.
Lishy is offline   Reply With Quote
Old Feb 16, 2008, 04:17 PM // 16:17   #27
hydrangea
Ascalonian Squire
 
Join Date: Dec 2005
Location: lions arch
Guild: LWW
Profession: Mo/
Default

It sure works if your a melee or caster except if your a monk then it's imposibel to work with it. Maybe i overlooked somthing in your controls but i made my own setup (diffrent controller). I don't see a way how to use the party menu and the skillbar together on a controller.
hydrangea is offline   Reply With Quote
Old Feb 18, 2008, 04:59 PM // 16:59   #28
El Pwner
Pre-Searing Cadet
 
El Pwner's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Guild: Liars, Cheats and Thieves
Profession: E/
Default

how do you sync the wireless controller to the computer?
El Pwner is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2008, 06:45 PM // 18:45   #29
x_fiddle
Pre-Searing Cadet
 
Join Date: Dec 2005
Default

Quote:
Originally Posted by El Pwner
how do you sync the wireless controller to the computer?
You need one of these:



Its a usb reciever that allows you to use wireless 360 controllers and accessories. Or you can just get a wired 360 controller.

I think might be fun to play around with casual gaming unless you are a healer that is.
x_fiddle is offline   Reply With Quote
Old Feb 23, 2008, 07:02 AM // 07:02   #30
Pleikki
Poor man :/
 
Pleikki's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Default

That sucks. Nothing else to say :d
Pleikki is offline   Reply With Quote
Old Feb 23, 2008, 08:59 PM // 20:59   #31
royal mercenary
Krytan Explorer
 
royal mercenary's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Guild: Glob Of Ectospasm [GoE]
Profession: Me/Rt
Default

is this possible without vista? (not willing to install it cause of huge ram use,)
Great job, can 't wait till I can try it out

(or even try a HFFF with it ^^ )
royal mercenary is offline   Reply With Quote
Old Mar 03, 2008, 04:23 PM // 16:23   #32
Jinxinleon
Ascalonian Squire
 
Join Date: Jan 2008
Guild: Kindred Order Of Souls [KOS]
Profession: W/R
Default

yes i am wondering also,do you need vista? cuz i do not want to download it at all,my computer is jacked up already anyway
Jinxinleon is offline   Reply With Quote
Old Mar 03, 2008, 05:02 PM // 17:02   #33
Jinxinleon
Ascalonian Squire
 
Join Date: Jan 2008
Guild: Kindred Order Of Souls [KOS]
Profession: W/R
Default

I am having some trouble using pinnacle,I would download it,then restart my computer,then I will try and use it and it says that you need to restart your computer yo use it,I did,and I've tried hitting ok and restarting again and I have tried proceeding and neither are working. Any ideas why this is happening?
Jinxinleon is offline   Reply With Quote
Old Jun 21, 2008, 12:38 PM // 12:38   #34
Lint
Wilds Pathfinder
 
Lint's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: In a house....
Guild: bleh
Default

Havent checked on this thread in a while.

@Jinxinleon @royal mercenary

Absolutly no! You do not need vista, I dont even use it.


The best bet is to uninstall it, make sure the registry are gone and try again. If the same problem, there is a chance a program is making go into a loop. Goto start, run and type 'msconfig' (no quotes) and goto the last tab and disable everything on startup. Try again. If that doesn't work that I don't know.
Lint is offline   Reply With Quote
Old Jun 21, 2008, 04:24 PM // 16:24   #35
RiKio
Krytan Explorer
 
RiKio's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Plato's Cave
Profession: W/E
Default

If only I had a 360 wire....


Ill buy it ya
RiKio is offline   Reply With Quote
Old Jul 02, 2008, 12:17 AM // 00:17   #36
rustysilver
Ascalonian Squire
 
Join Date: Apr 2006
Guild: White Mantle [wM]
Profession: W/
Default

I'd love to try GW with a controller but I've changed my interface quite extensively and use click to move and key my skills. I'd like to see maybe mapping skills to the D-pad and triggers or something because it'd be faster than scrolling left or right along the skill bar. When I find the time I'll start working on it.
rustysilver is offline   Reply With Quote
Old Jul 02, 2008, 01:36 AM // 01:36   #37
NoXiFy
Wilds Pathfinder
 
NoXiFy's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: ★☆٭Ńēŵ~ŶờЯК٭☆★
Guild: The Benecia Renovatio [RenO]
Profession: Mo/Me
Default

Quote:
Originally Posted by x_fiddle
You need one of these:



Its a usb reciever that allows you to use wireless 360 controllers and accessories. Or you can just get a wired 360 controller.

I think might be fun to play around with casual gaming unless you are a healer that is.
For those that want a controller + a wireless reciever and dont have any cash... www.club.live.com is microsofts website where u can play some stupid games and get free stuff, with one of the free things being a wireless controller with the wireless adapter and an installation CD. This works with vista and XP, so no worries. It costs 5,500 tickets which is 5 1/2 days of work (1,000 points a day max) and than theres about 2-3week shipping of the controller. It may seem like alot but its VERY simple. If you need any 'help' for the games, pm me. I've gotten 5 controllers, 2 zunes, a 360, and much more stuff from the site, and ill tell u how
NoXiFy is offline   Reply With Quote
Old Jul 13, 2008, 09:09 AM // 09:09   #38
Wound
Pre-Searing Cadet
 
Wound's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Profession: Me/
Default

I am definitely going to Walmart to pick up a Wired Controller today .
Wound is offline   Reply With Quote
Old Jul 13, 2008, 10:32 PM // 22:32   #39
Wound
Pre-Searing Cadet
 
Wound's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Profession: Me/
Default

This works great for me and nothing beats playing Guild Wars in bed !
Wound is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2008, 04:12 PM // 16:12   #40
Jesses Paradigm
Ascalonian Squire
 
Jesses Paradigm's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Profession: Mo/N
Default

how do i get my computer to detect my controller cause when i click edit configuration and you config highlighted it says there is no controller device detected.
Jesses Paradigm is offline   Reply With Quote
Reply

Share This Forum!  
 
 
           

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using a controller (gamepad) Nextonex Questions & Answers 16 Aug 16, 2008 07:01 PM // 19:01
[Grand Discussion]Would Guild Wars go open source when Guild Wars 2 come out? Saphrium The Riverside Inn 73 Jun 20, 2008 09:55 PM // 21:55


All times are GMT. The time now is 08:30 AM // 08:30.


Vote on the Guild Wars Top 200
Guild Wars Top 200 - Cheats Free Guides, Downloads, Fansites. The Gold standard

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.