Guild Wars Forums - GW Guru
 
 

Go Back   Guild Wars Forums - GW Guru > Forest of True Sight > Technician's Corner > Hardware

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Nov 13, 2009, 08:46 PM // 20:46   #1
a-kyle
Krytan Explorer
 
Join Date: Apr 2008
Profession: A/R
Advertisement

Disable Ads
Default Can I run nightfall dungeons with:

Ok heres my comp specs:


Intel Centrino 2 - 2.26GHZ (x2)
Windows 7
2.86 (4 gigs if this was 64 bit) RAM
a-kyle is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 09:10 PM // 21:10   #2
a-kyle
Krytan Explorer
 
Join Date: Apr 2008
Profession: A/R
Default

OOps!!! i meant to say EOTN dungeons
a-kyle is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 09:14 PM // 21:14   #3
axe
Wilds Pathfinder
 
axe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Guild: Pwn Appetit [NJoy]
Profession: W/
Default

Quote:
Originally Posted by a-kyle View Post
Ok heres my comp specs:


Intel Centrino 2 - 2.26GHZ (x2)
Windows 7
2.86 (4 gigs if this was 64 bit) RAM
I dont know what you mean by "run" dungeons, but your system is better than mine and I can complete Dungeons, just did Frostmaws a couple nights ago, I dont do many dungeons, but I didnt notice a problem, hope that helps.
axe is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 09:43 PM // 21:43   #4
a-kyle
Krytan Explorer
 
Join Date: Apr 2008
Profession: A/R
Default

well for example, theres a dungeon (your very first one you do) if you go with gwen againts the char you do a dungeon its like the " Catacombs of Kathandrax" and on my netbook which has an intel atom the game would crash upon entering that dungeon

so I wanted to know if there was a list stating such and such a graphicvs card by intel will or wont crash the game entering so and so dungeon
a-kyle is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 10:01 PM // 22:01   #5
Elder III
Furnace Stoker
 
Elder III's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ohio
Guild: I Will Never Join Your Guild (NTY)
Profession: R/
Default

what graphics card do you have - can't say if it will run or not without knowing that....
Elder III is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 10:10 PM // 22:10   #6
Covah
Forge Runner
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ontario, Canada
Guild: Catching Jellyfish With [소N트T ]
Profession: Me/Rt
Default

You have Intel so unless you have a vid card and not onboard video you will crash.
Covah is offline   Reply With Quote
Old Nov 13, 2009, 10:10 PM // 22:10   #7
a-kyle
Krytan Explorer
 
Join Date: Apr 2008
Profession: A/R
Default

um its a laptop so :


*looks it up*

Mobile intel 4 series Express chipset
a-kyle is offline   Reply With Quote
Old Nov 14, 2009, 11:45 AM // 11:45   #8
Big John Thomas
Ascalonian Squire
 
Big John Thomas's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Urgoz Warren
Profession: R/Rt
Default

Just tried it on my Toshiba L300 Pentium Dual Core T3400 2gig and with the Intel GMA 4500 graphics and it works suprisingly well. I went into CoF and Rata Sum, which tends to be the problem areas for people with onboard Intel graphics, and it was fine even with post processing effects turned on.
Big John Thomas is offline   Reply With Quote
Old Nov 14, 2009, 04:31 PM // 16:31   #9
Elder III
Furnace Stoker
 
Elder III's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ohio
Guild: I Will Never Join Your Guild (NTY)
Profession: R/
Default

Quote:
Originally Posted by a-kyle View Post
um its a laptop so :


*looks it up*

Mobile intel 4 series Express chipset
should be ok, I believe it is the x3100 and older INtel chipsets that often crash in certain areas of EoTN. You won't be getting 60fps with max settings of course, but it should be stable at least.
Elder III is offline   Reply With Quote
Old Nov 14, 2009, 06:03 PM // 18:03   #10
Abedeus
Grotto Attendant
 
Abedeus's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Niflheim
Profession: R/
Default

Yep. My Laptop is T2250 (pretty old, I know), integrated graphics and 2.5GB of RAM. And it runs the game pretty nicely, even though on Low.
Abedeus is offline   Reply With Quote
Old Nov 17, 2009, 06:50 PM // 18:50   #11
moriz
über těk-nĭsh'ən
 
moriz's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Profession: R/
Default

correction for elder III: the GMA 3100/500/865 will have problem with EotN. everything else will at least be able to load the zones. if you really want to play on your netbook, go here:

http://www.guildwarsguru.com/forum/s...php?t=10408301

it should fix it.
moriz is offline   Reply With Quote
Reply

Share This Forum!  
 
 
           

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:58 AM // 08:58.


Vote on the Guild Wars Top 200
Guild Wars Top 200 - Cheats Free Guides, Downloads, Fansites. The Gold standard

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.